til 4. personer
- 100 g. god mørk chokolade 64%
- 100 g. smør
- 50 g. sukker
- 40 g. mel
- 100 g. æggeblomme
- 50 g. æggehvide
- +lidt neutral olie til at smøre formene med
Sådan gør du:
Chokoladen
finthakkes og smeltes med smør og sukker i en skål over vandbad.
Melet blandes med chokolade blandingen - Tilsæt så blommer og hvider og rør det godt sammen.
Melet blandes med chokolade blandingen - Tilsæt så blommer og hvider og rør det godt sammen.
4
stk. muffins forme ca. 6 cm i diameter og ca. 4 cm høje smøres grundigt
med neutral olie.
(dog brugte jeg bare alm muffinsforme som også fungerede fint - bortset fra at man s ikke kan få den ud af formen!)
De fyldte forme opbevares tildækket i køleskab indtil de skal bages - bag dem først, lige inden de skal serveres!.
(dog brugte jeg bare alm muffinsforme som også fungerede fint - bortset fra at man s ikke kan få den ud af formen!)
De fyldte forme opbevares tildækket i køleskab indtil de skal bages - bag dem først, lige inden de skal serveres!.
Bages
ved 200 grader i 9 - 11 minutter. Bemærk af fondanternes midte skal være
ubagt!!. Afkøles let inden de befries for form og bagepapir.
Jeg serverede mine med friske jordbær og hindbær samt vaniljeis.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar